Bandfinder.se - Bild - RSS-feed musikblogg

Inget Tvivel här inte!

2008-12-10 Inget Tvivel här inte!Band: Tvivelfront
Skiva: For The Win
Genre: Pop/Indie/Alternativ
Bolag: SVU


Taikes - Bild

Efter att återigen ett band frågat mig om en recension kommer ytterliggare en på ett band som heter Tvivelfront. Skivan "For The Win", tror jag är deras debut EP. Och det råder absolut ingen som helst tvivel om att bandet gjort en helt okej EP.

Efter att ha hört första låten "About You" hoppas jag på att skivan ska gå i rätt riktning. Och det verkar den göra om jag dömer enligt andra låten på skivan som heter "A cold Winer day".

Taikes - Bild Fjärde låten "Wall of Shame" är verkligen bra, en riktigt bra indie-dänga, om jag tillåts uttrycka mig så. Jag anser att denna låt är fullbordad och riktigt kul. En sak jag vill påpeka är också att det är bra att låten är såpas kort som den är eftersom huvudmelodin går i stort sett om och om igen.

Och självfallet hade jag rätt. Skivan fortsätter i hel rätt riktning och EP’n For The Win fortsätter att rada upp låt efter låt som är bra. Jag måste säga att för en debutskiva är detta riktigt bra. Det enda jag hade sett som en mycket klar förbättring är givetvis ljudet som är en aning halvdant, inte mycket mer än så.

Kanske en aning högt betyg, eller vad anser ni?


Köp, lyssna:
http://www.myspace.com/tvivelfront
http://tvivelfront.net/

Betyg: 3/5
Kuriosa:
/Jag Tvivlar ej

KommenteraNamn:
E-postadress:
Kommentar:
Datum: 2008-12-13 13:59 Namn: Tomas Håkansson
Kommentar: Läs mer på www.myspace.com/custardpiemusic

http://galowspole.blogspot.com

Tomas Håkansson